Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χανιά: «Ελεύθερο» ρεβεγιόν δέκα ατόμων – Δεν φοβήθηκαν τον κορονοϊό για έναν απλό λόγο

Φωτογραφία αρχείου: Intime

Μέχρι τώρα ξέραμε τα… γνωστά κορονοπάρτι, φαινόμενο που «γιγαντώθηκε» στην Ελλάδα μετά το πρώτο lockdown, το οποίο ήταν ουσιαστικά και το μοναδικό που τηρήθηκε…

Κι αν πολλοί διαφωνούν κάθετα με την λογική αυτών των πάρτι -καθώς αποτέλεσαν σε πολλές περιπτώσεις υγειονομικές «βόμβες»- αυτό που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Χανιά, έχει ναι μεν κάποια κοινά σημεία, αλλά και μεγάλες, ουσιαστικές διαφορές.

Μια παρέα δέκα ατόμων, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς και διασταυρωμένες πηγές του kriti360, αποφάσισε να περάσει μαζί το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της. Και φόβος… δεν υπήρχε, για έναν απλό λόγο: Διότι όλοι είχαν ήδη νοσήσει με κορονοϊό!

Η παρέα είχε νοσήσει από την παραμονή των Χριστουγέννων με ήπια συμπτώματα και αποφάσισε να απομονωθεί σε ένα σπίτι και μακριά από κάθε άλλη επαφή, να κάνει… το ρεβεγιόν χωρίς μάλιστα να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Τα άτομα πέρασαν μαζί την καραντίνα τους κι εξακολουθούν ακόμη και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, έχοντας περάσει μια πραγματικά αξέχαστη – για πολλούς λόγους – πρωτοχρονιά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις