Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Επέστρεψε στη φυλακή… μάλλον ικανοποιημένος – Άνοιξε ο δρόμος για την ελευθερία του!

Χανιά: Επέστρεψε στη φυλακή… μάλλον ικανοποιημένος – Άνοιξε ο δρόμος για την ελευθερία του!

Πίσω στη φυλακή οδηγήθηκε ο 54χρονος, που τον Μάρτιο του 2015 άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών, με αποτέλεσμα ένας 34χρονος ειδικός φρουρός να τραυματιστεί σοβαρά και ελαφρύτερα ένας ακόμη 35χρονος αστυνομικός…

Ο 54χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 16,5 χρόνια με αναστολή της έφεσης και την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε η εκδίκαση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, απειλή, εξύβριση, παράνομη κατοχή μέσου εκτόξευσης χημικών ουσιών, μαχαιριών όπλων και διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας.

Χθες Τετάρτη ολοκληρώθηκε η δίκη και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 54χρονο ωστόσο του επέβαλε μειωμένη ποινή από τα 16,5 έτη που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.

Συγκεκριμένα ο 54χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει τρια ελαφρυντικά, αυτό του πρώτερου έντιμου βίου, της καλής συμπεριφοράς και της έμπρακτης μεταμέλειας. Ο 54χρονος έχει εκτίσει ήδη το μισό της ποινής τους

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις