Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Χανιά: Έτσι έφτασε στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας

Χανιά: Έτσι έφτασε στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας

Η ώρα της αλήθειας για τον βιασμό μαθήτριας στα Χανιά. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της πόλης…

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε λίγο πριν τις 11.00 ο 34χρονος κτηνοτρόφος από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο 34χρονος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, κατηγορείται επίσης για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.

Έξι κορίτσια, τα οποία εντοπίστηκαν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, κατήγγειλαν, με την προτροπή των γονιών τους, ότι ο φερόμενος ως δράστης τις είχε προσεγγίσει από το Instagram ή το Facebook με ψεύτικα προφίλ. Μάλιστα, η Αστυνομία εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Στοιχεία φωτιά στη δικογραφία

Μία από τις ανήλικες κατήγγειλε ότι ο 35χρονος την έπεισε να συναντηθούν και να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι που συνέβη επανειλημμένα. Όταν πια το κορίτσι αρνήθηκε, το απείλησε με όπλο πως, αν δεν ενδώσει, θα αποκαλύψει την ερωτική σχέση τους. Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά φλέρταρε με τις ανήλικες στις διαδικτυακές επικοινωνίες τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι ανήλικες ζητούσαν από τον 35χρονο να τους στείλει φωτογραφία του, εκείνος έστελνε φωτογραφίες άγνωστων νεαρών ανδρών. Συχνά εμφανιζόταν ως νεαρός, με καταγωγή και τόπο διαμονής τα Σφακιά.

Η δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος με τη σειρά του παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή. Μεταξύ των κατηγοριών που τον βαρύνουν είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, απειλή, όπως και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Συνολικά κατηγορείται για δύο κακουργήματα και έξι πλημμελήματα. Θυμηθείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του Κρήτη TV

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις