Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Φωτιά σε σπίτι έστειλε τον ιδιοκτήτη σε ΜΕΘ νοσοκομείου με σοβαρά εγκαύματα

Χανιά: Φωτιά σε σπίτι έστειλε τον ιδιοκτήτη σε ΜΕΘ νοσοκομείου με σοβαρά εγκαύματα

Διασωληνωμένος στην εντατική ο ιδιοκτήτης από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που έμενε στα Χανιά. Έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του…

Ο 63χρονος έζησε πιθανότατα την πιο δραματική νύχτα της ζωής του, μέσα στο σπίτι του, στα Χανιά. Η φωτιά που εκδηλώθηκε τύλιξε το διαμέρισμα και ο ίδιος εγκλωβίστηκε. Όταν οι Πυροσβέστες μπήκαν μέσα τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση τραυματισμένο, με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του. Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αποφασίζουν ότι πρέπει να διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται καθοριστικές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πανικός προκλήθηκε τις πρώτες ώρες της Μεγάλης Τετάρτης στα Χανιά, όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν σε ένα διαμέρισμα ξέσπασε πυρκαγιά με τους γείτονες να ειδοποιούν έντρομοι τις αρχές.

Ο 63χρονος ένοικος του διαμερίσματος δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Ο άτυχος 63χρονος φέρει σοβαρά τραύματα, με εγκαύματα β’ βαθμού σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων με τους γιατρούς να τον σταθεροποιούν και να τον διασωληνώνουν.

Ο 63χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με τους γιατρούς να κρίνουν την κατάστασή του ιδιαίτερα σοβαρή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις