Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Η ερώτηση που έκανε τον Παύλο Πολάκη να επιστρέψει στα μικρόφωνα – “Κλέβουμε εκκλησία” – video

Χανιά: Η ερώτηση που έκανε τον Παύλο Πολάκη να επιστρέψει στα μικρόφωνα – “Κλέβουμε εκκλησία” – video

Ο Παύλος Πολάκης ήταν σκιά του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά. Ο αναπλρωτής υπουργός υγείας έκανε δηλώσεις, που δεν ολοκληρώθηκαν τη στιγμή που άρχισε να απομακρύνεται…

Τη δική του απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο ερώτημα για το αν θα δοθεί μάχη στα Χανιά στις βουλευτικές εκλογές. Χαρακτηριστικά είπε: «Κλέβουμε εκκλησία, κλέβουμε εκκλησία, ρωτήστε και τον Μαρκογιαννάκη…». Νωρίτερα ο κ. Πολάκης είχε ξεκαθαρίσει πως θα κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά και πως όσα περί του αντιθέτου διαδίδονται προέρχονται από τους «Καμπουρο-Ντορο… τέτοιους , που έχουν ευσεβή πόθο να μην κατέβω. Εγώ εδώ θα είμαι υποψήφιος και όποιος θέλει Μολών Λαβέ» είπε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της χθεσινής επίσκεψης Τσίπρα.

Τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Τσίπρα

Παραδοσιακή υποδοχή επιφύλασσαν στην Κάντανο για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Κρητικοί με το γνωστό ριζίτικο τραγούδι “Τρώτε και πίνετε άρχοντες” και… πρωτεργάτη τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Το τραπέζι συνεχίστηκε με παραδοσιακό κρητικό φαγητό, σπιτικό κρασί και χαλαρή κουβέντα, ενώ ο Πρωθυπουργός φάνηκε να το απολαμβάνει.

Το μενού περιελέμβανε από το πατροπαράδοτο κρητικό βραστό αρνί με πιλάφι, ψητό τσιαγαριαστό και από ορεκτικά, καλιτσούνια και κολοκυθανθούς γεμιστούς. Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον πρωθυπουργό ήταν η παραδοσιακή κρεατότουρτα. Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού, οι κούπες με κρασί “έδιναν και έπαιρναν” με κύριο αποδέκτη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ενώ και ο πρωθυπουργός σηκώθηκε και τσούγκρισε το ποτήρι του με όλους ανεξαιρέτως τους περευρισκομένους.

Το ριζίτικο για τον Αλέξη Τσίπρα

Μάλιστα, ένας από τους παρευρισκόμενους, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, του φώναξε: «Είμαστε μαζί σου, έτοιμοι για την επόμενη κίνηση! Άλλη μία τετραετία και ακόμα παραπέρα!». Και συμπλήρωσε: «Πολάκη κράτα ψηλά τη σημαία!».

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός, αφού ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου στα Χανιά και μίλησε με φορείς, βγήκε για βόλτα στο χωριό και όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα κεράσματα σε τσικουδιά.

Όταν πήγαν να δώσουν και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν του δίνουμε διότι έπεσε στην μαρμίτα όταν ήταν μικρός!».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις