Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Η παγίδα στο πεζοδρόμιο ήταν μπροστά της – Αφαιρέθηκε για λίγο και δείτε πώς το πλήρωσε

Χανιά: Η παγίδα στο πεζοδρόμιο ήταν μπροστά της – Αφαιρέθηκε για λίγο και δείτε πώς το πλήρωσε

Σοβαρό ατύχημα στα Χανιά με τη γυναίκα να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Τι συνέβη σε έναν κατά τα άλλα συνηθισμένο περίπατο…

Αναστάτωση στα Χανιά με την άτυχη γυναίκα να κοιτάει μπροστά και να μην βλέπει την παγίδα που υπήρχε στο πεζοδρόμιο. Επρόκειτο για έναν κορμό δέντρου που είχε απομείνει στο σημείο και δεν είχε απομακρυνθεί από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου που έκοψε το δέντρο. Η γυναίκα σκόνταψε και έπεσε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι μεταφέρθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Χανίων το μεσημέρι της Τετάρτης (23-02-2022). Η γυναίκα τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Μυλωνογιάννη και Σκουλά, όταν, καθώς περπατούσε, σκόνταψε σε κορμό δένδρου που είχε κοπεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ωστόσο, δεν αφαιρέθηκε στο σύνολό του, προφανώς γιατί λόγω των ριζών θα έπρεπε να ξηλωθεί και το πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, που δημοσιεύει και τις επόμενες φωτογραφίες, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις