Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Η σπόντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το κάπνισμα και η γιαγιά που έδωσε ρεσιτάλ – video

Χανιά: Η σπόντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το κάπνισμα και η γιαγιά που έδωσε ρεσιτάλ – video

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κίσσαμο και στη συνέχεια, είχε πολλή δουλειά η… παρακάμερα. Τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν…

Είδε τσιγάρο και… δεν κρατήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην Κίσσαμο, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της υποδοχής του από φίλους της Νέας Δημοκρατίας, έπιασε με το μάτι του τον Στέλιο Νικηφοράκη να ετοιμάζεται να καπνίσει.

Το σχόλιό του ήταν άμεσο: «Κύριε Νικηφοράκη, σε ανοικτούς χώρους επιτρέπεται να καπνίζετε» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός, στον άλλοτε βουλευτή και στενό συνεργάτη του…

Οι μαντινάδες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκτός από τις πολλές φωτογραφίες και τις χαιρετούρες με μικρούς μαθητές και μεγαλύτερους Κισσαμίτες, μια ηλικιωμένη τον πλησίασε και του αφιέρωσε μερικές μαντινάδες, βγαλμένες για τον ίδιο.

Μάλιστα η γιαγιά, μέσα από τα δίστιχα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον “αντικαταστάτη” του Χανιώτη Εθνάρχη και προπάππου του, Ελευθερίου Βενιζέλου. Η αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, Κατίγκω, ήταν σύζυγος του Κωστή Μητσοτάκη, παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και προπάππου του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξού και “δισέγγονο της αδελφής του Ελ.Βενιζέλου”, που λέει η μαντινάδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις