Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Κάνει πίσω ο θείος του 19χρονου που τον βίαζαν ομαδικά – «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας»

Χανιά: Κάνει πίσω ο θείος του 19χρονου που τον βίαζαν ομαδικά – «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας»

Παραιτείται από δικαστικός συμπαραστάτης ο θείος του 19χρονου που έπεσε θύμα κακοποίησης σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, μετά από απειλές για τη ζωή του.

Λίγες ημέρες μετά την τελευταία κατάθεση στις Δικαστικές αρχές του 19χρονου από χωριό του Δήμου Πλατανιά, ο οποίος είχε πέσει θύμα κακοποίησης από την εποχή που ήταν στο δημοτικό σχολείο, η υπόθεση παίρνει δραματικές διαστάσεις.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, ο 19χρονος στην κατάθεσή του είχε επιβεβαιώσει πλήρως όλα όσα είχε πει από τον περασμένο Ιούλιο για το δράμα που βίωνε, αναφέροντας πως το κακοποίησαν σεξουαλικά 6 άντρες (με ονοματεπώνυμα), παρέθεσε στοιχεία για 4 ιερείς, μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής χωρίς άλλα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως μετά και την προφυλάκιση του πατέρα του, με βαριές κατηγορίες, από συνέργεια σε βιασμό με σωματική βλάβη, και συνέργεια σε τέλεση γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο, μέχρι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη βία, παρακράτηση και άλλα, ως δικαστικός συμπαραστάτης του 19χρονου με απόφαση Δικαστηρίου είχε οριστεί ένας θείος του.

Μάλιστα στην κατάθεσή του, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, ο 19χρονος ανέφερε: «Από τότε που με ανέλαβε ο Γ….. ξεκίνησα να περνάω καλά. Μένω στον……., πηγαίνω στο σχολείο και περνάω καλά και είμαι ευχαριστημένος».

«Δεχόμαστε απειλές»

Όμως η κατάσταση στο χωριό έχει γίνει αφόρητη για τον θείο του και την οικογένειά του, και καταγγέλλοντας πως «έχω γίνει στόχος ο ίδιος και η οικογένειά μου ιδιαίτερα από τις οικογένειές των εμπλεκομένων» και πως «δεχόμαστε απειλές κατά της ζωής μας και της σωματικής μας ακεραιότητας», υπέβαλλε αίτηση – δήλωση παραίτησης από δικαστικός συμπαραστάτης του 19χρονου αγοριού.

Να σημειωθεί πως στο έγγραφο το οποίο δημοσίευσε η erthnews.gr, γίνεται αναφορά και σε μεγάλη καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης  με αποτέλεσμα – όπως αναφέρει ο θείος του 19χρονου – να βρίσκεται εκτεθειμένος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις