Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά – Κορονοϊός: Δείτε τι έπαθε ο νεαρός που πήγαινε το τελευταίο διάστημα φιρί φιρί για πρόστιμο

Χανιά – Κορονοϊός: Δείτε τι έπαθε ο νεαρός που πήγαινε το τελευταίο διάστημα φιρί φιρί για πρόστιμο

Φιρί- φιρί για πρόστιμο πήγαινε ένας πολίτης στα Χανιά ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς μάσκα για δική του υπόθεση στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί το σχετικό πρόστιμο 300 ευρώ με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο του περιορισμού διασποράς του κορονοϊού, διενήργησε συνολικά 1596 ελέγχους. Σύμφωνα με το cretapost.gr, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 7 πρόστιμα περιορισμού κίνησης ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε καφέ και σε καφενεό καθώς και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας λόγω μουσικής ενώ μία αντίστοιχη παράβαση εντοπίστηκε και σε καφέ-ουζερί στα Χανιά.

Στο Ηράκλειο επίσης βεβαιώθηκαν 4 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ για μη χρήση μάσκας και 3 σε εργαζόμενους καταστημάτων, επίσης για μη χρήση μάσκας.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις  σε επιβάτες λεωφορείων και 4 σε πελάτες μίνι μάρκετ για μη χρήση μάσκας καθώς και 5 πρόστιμα, για τον ίδιο λόγο, σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ρέθυμνο 4 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε υπαλλήλους καταστημάτων που δεν φορούσαν μάσκα ενώ στο Λασίθι εντοπίστηκαν 2 οδηγοί λεωφορείων και 4 επιβάτες ΙΧ να μη φορούν μάσκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις