Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά – Κορονοϊός: Έκλεισαν δωμάτιο ξενοδοχείου και έκαναν πάρτι! Χαμός κατά τον έλεγχο της αστυνομίας

Χανιά – Κορονοϊός: Έκλεισαν δωμάτιο ξενοδοχείου και έκαναν πάρτι! Χαμός κατά τον έλεγχο της αστυνομίας

Ακόμα ένα κορονοπάρτι αυτή τη φορά σε ξενοδοχείο στα Χανιά. Η δυνατή μουσική κίνησε υποψίες…

Ένα πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έξι άτομα Σουηδικής καταγωγής, το βράδυ της Παρασκευής (04-12-2020).  Οι έξι αλλοδαποί ήθελαν να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου, οπότε και διοργάνωσαν το εν λόγω πάρτι με μουσική και ποτά. 

Την ευχάριστη όμως ατμόσφαιρα ήρθε να χαλάσει ο έλεγχος της Αστυνομίας, με τον διοργανωτή του πάρτι να συλλαμβάνεται. Σύμφωνα με το flashnews.gr, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον διοργανωτή, ενώ ο κάθε παρευρισκόμενος θα κληθεί να βάλει το χέρι γερά στην τσέπη αφού όλοι έφυγαν από το πάρτι με πρόστιμα. 

Παράλληλα, χθες Παρασκευή, σε όλη την Κρήτη βεβαιώθηκαν 40 πρόστιμα για μάσκες, 15 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 9 στο Ηράκλειο και 4 στο Λασίθι. Επιπλέον, 76 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις σε όλο το νησί, 18 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 50 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ΒΟΑΚ, τα πρόστιμα  για υπεράριθμα ΙΧ, ήταν συνολικά 7.  Οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις