Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Κυνήγησε και σκότωσε τον Κώστα Κατσουλάκη – Τον εκτέλεσε από το ένα μέτρο – video

Χανιά: Κυνήγησε και σκότωσε τον Κώστα Κατσουλάκη – Τον εκτέλεσε από το ένα μέτρο – video

“Σχεδίαζα από καιρό τη δολοφονία του κοινοτάρχη” είπε μεταξύ άλλων ο δράστης του εγκλήματος. Οργισμένοι συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν…

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία του κοινοτάρχη Κώστα Κατσουλάκη στα Χανιά. Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον δράστη να περιγράφει στους αστυνομικούς τις κινήσεις αλλά και το σχέδιό του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδικοχαμένος κοινοτάρχης και κρατούσε μία σακούλα. Μέσα έκρυβε ένα όπλο, που όπως υποστήριξε έφτιαξε ο ίδιος.

Όταν το έβγαλε στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όλοι άρχισαν να τρέχουν αλλά ο Κώστας Κατσουλάκης ήταν αδύνατον να αποφύγει τη δολοφονία. “Είχα σχεδιάσει να το κάνω από καιρό” φέρεται να είπε ο δράστης.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ηρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Χθες έξω από το χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Κατά την έξοδό του, προσπάθησαν να τον λιντσάρουν…

Υπενθυμίζεται οτι ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, σε δήλωσή της οικογένειας, μια ημέρα μετά την δολοφονία, επιρρίπτονται ευθύνες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που δεν είχαν ανακόψει την έκνομη δράση του 60χρονου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις