Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Μαχαίρωσαν υπάλληλο σε μπαρ – “Μίλησαν” οι κάμερες ασφαλείας για το αιματηρό επεισόδιο!

Χανιά: Μαχαίρωσαν υπάλληλο σε μπαρ – “Μίλησαν” οι κάμερες ασφαλείας για το αιματηρό επεισόδιο!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 30χρoνο εργαζόμενο σε κατάστημα εστίασης της παλιάς πόλης στα Χανιά απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Οι πρώτες συλλήψεις της αστυνομίας…

Με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται εργαζόμενος σε μπαρ στα Χανιά, μετά από καβγά που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο ενετικό λιμάνι της πόλης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο καβγάς ξεκίνησε μεταξύ του εργαζομενου και δύο ατόμων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να βγάλουν μαχαίρι και να τον τραυματίσουν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Καταστηματάρχες της περιοχής ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αρχές. Ο εργαζόμενος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις υπόπτων. Έχουν ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες καθώς και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του αιματηρού αυτού επεισοδίου.

Ο 30χρoνος, κάτω από συνθήκες που εξετάζουν οι αρχές, δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά, και για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα 20 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών (θα οδηγηθούν φυσικά στον εισαγγελέα).

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις