Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: Έτσι έζησαν τις αναταράξεις οι επιβάτες της πτήσης – video

Χανιά: Έτσι έζησαν τις αναταράξεις οι επιβάτες της πτήσης – video

Το αεροπλάνο ξεκίνησε από την Αθήνα για τα Χανιά, αλλά ο πιλότος δεν κατάφερε να το προσγειώσει.

Το αεροπλάνο ξεκίνησε από την Αθήνα για τα Χανιά και οι επιβάτες έζησαν ένα ταξίδι ταλαιπωρίας. Επρόκειτο για βραδινή πτήση που κανονικά έπρεπε να  προσγειωθεί στις στο αεροδρόμιο Χανίων.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, έκαναν επισφαλή την προσγείωση του αεροσκάφους και για περίπου δύο ώρες ο πιλότος “πάλευε” να “κατεβάσει” το αεροπλάνο στην πίστα του Αερολιμένα Χανίων.

Σε βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλανου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

To βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου

Πτήση τρόμου προς Χανιά – Εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους

Πτήση τρόμου προς Χανιά – Εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους – Πάνω από μιαμιση ώρα έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρομιο Χανίων – Κάθε προσπάθεια να προσγειωθεί ήταν ανεπιτυχής με αποτέλεσμα να επιστρέψει Αθήνα μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα

Gepostet von Flashnews.gr am Mittwoch, 13. Februar 2019

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ οι επιβάτες με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Σημειώνεται οτι στο Αεροδρόμιο Χανίων, εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν αρκετά προβλήματα στις πτήσεις, μερικές εκ των οποίων προσγειώθηκαν σε άλλο αεοδρόμιο ενώ αλλες έφτασαν με αρκετή καθυστέρηση.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις