Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Νέα στοιχεία για την κτηνωδία της χρονιάς! Δείτε πως είναι σήμερα ο σκύλος που υπέφερε τα πάνδεινα (Βίντεο)

Χανιά: Νέα στοιχεία για την κτηνωδία της χρονιάς! Δείτε πως είναι σήμερα ο σκύλος που υπέφερε τα πάνδεινα (Βίντεο)

Οργή και θλίψη για την απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά. Έρευνες για τον ιδιοκτήτη του ζώου, που κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο. Ο σκύλος διέφυγε τον κίνδυνο…

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας σκύλος στην Κρήτη από το αφεντικό του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου επιχείρησε να κόψει τους όρχεις του ζώου με ψαλίδι και ύστερα τον κρέμασε ζωντανό στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Για καλή του τύχη το τετράποδο έγινε αντιληπτό από περαστικό που άκουσε τις σπαρακτικές κραυγές του ζώου και το απεγκλώβισε μεταφέροντας το στη συνέχεια στο κοντινότερο κτηνιατρείο. Το θαύμα της  φαίνεται πως έκανε και η κτηνίατρος αφού ο σκύλος  χειρουργήθηκε και δέχτηκε άμεσα την απαραίτητη φροντίδα με αποτέλεσμα τα βαριά τραύματα που είχαν προκληθεί στα γεννητικά του όργανα να επουλωθούν ως ένα βαθμό.

Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν. Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έφερε σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη…

Gepostet von Elizabeth Iliakis am Montag, 5. Oktober 2020

Η Αστυνομία που είναι ενήμερη προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα. Η νέα κτηνωδία προκαλεί αποτροπιασμό στην Κρήτη, με τον δράστη να κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Πηγή: zarpanews.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις