Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χανιά Νέα τμήματα και νέες ιατρικές ειδικότητες με περισσότερες κλίνες προβλέπει ο νέος οργανισμός του νοσοκομείου της πόλης!

Χανιά  Νέα τμήματα και νέες ιατρικές ειδικότητες με περισσότερες κλίνες προβλέπει ο νέος οργανισμός του νοσοκομείου της πόλης!

Νέα τμήματα, νέες ιατρικές ειδικότητες και περισσότερες κλίνες προβλέπονται στον νέο οργανισμό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων «’Αγιος Γεώργιος». Όπως αναφέρει ανακοίνωση του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Μηνά Βουλγαρίδη, η δημοσίευση στο ΦΕΚ του νέου οργανισμού αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την ανάπτυξη του νοσοκομείου και την παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών Υγείας για τους πολίτες της Δυτικής Κρήτης…

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο νέος οργανισμός, ήταν προτεραιότητα της Διοίκησης και προβλέπει νέα τμήματα, νέες ειδικότητες και περισσότερες κλίνες στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, οι κλίνες νοσηλείας αυξάνονται από 460 σε 480. Επίσης προβλέπονται και 200 κλίνες, οι οποίες εντάσσονται στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που περιλαμβάνει τρεις ξενώνες και δύο οικοτροφεία.

Οι θέσεις των μόνιμων ιατρών με τον νέο Οργανισμό αυξάνονται από 187 σε 197, ενώ γίνεται πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα της Χανιώτικης κοινωνίας καθώς συστήνεται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων». Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση εκτός από την ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο Χανίων συστήνονται και οι παρακάτω ειδικές μονάδες: Δερματολογική, ενδοκρινολογική, αγγειοχειρουργική, παιδοορθοπεδική, μετααναισθητικής φροντίδας, στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής και παιδοψυχιατρική.

«Με τον νέο οργανισμό προτεραιότητα της Διοίκησης αποτελεί η στελέχωση των ανωτέρω νέων ειδικών μονάδων με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να τεθούν σε πλήρη λειτουργία το ταχύτερο δυνατόν. Μικρότερης έκτασης αλλαγές πραγματοποιούνται με το νέο οργανισμό και στη διάρθρωση των διοικητικών υπηρεσιών του Γ.Ν. Χανίων, με σημαντικότερη αλλαγή την σύσταση Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο διοικητής του νοσοκομείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις