Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χανιά: «Νόμιζα ότι με πυροβόλησαν» λέει η οδηγός που χτυπήθηκε από λεμόνι

Χανιά: «Νόμιζα ότι με πυροβόλησαν» λέει η οδηγός που χτυπήθηκε από λεμόνι

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε αποκλειστικά η οδηγός από τα Χανιά, η οποία χτυπήθηκε από ένα λεμόνι που εκσφενδονίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της. 

Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της επί της οδού Ακρωτηρίου, κοντά στον Κατσαμπά Χανίων, όταν ένα άγνωστο αντικείμενο προσγειώθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω της, από το παράθυρο του συνοδηγού που ήταν ανοιχτό.

«Λέω “με πυροβολήσανε”. Έσκασε στο στέρνο, εδώ μπροστά, και μετά εκσφενδονίστηκε στο παράθυρο του οδηγού, το οποίο είχα κλειστό και αμέσως με τη μυρωδιά και τα κομμάτια που πεταχτήκανε λέω “εντάξει, την γλίτωσα, δε με πυροβολήσανε”…».

Ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο σώμα της σαν πυροβολισμό. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, συνειδητοποίησε πως πρόκειται για ένα λεμόνι που προσγειώθηκε μέσα στο όχημά της.

«Το κατάλαβα από τη μυρωδιά. Και λέω να σταματήσω, αλλά πώς να σταματήσω που βλέπω από τον καθρέφτη ότι έρχονται αυτοκίνητα; Και μετά λέω να γυρίσω να δω ποιος τα πετάει και μετά λέω “δεν παίρνω το 100 να τους το πω μπας και σκοτωθεί κανείς εκεί πέρα και έχω και τύψεις μετά;”».

Η 65χρονη κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της χωρίς να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να συνεχίσει την πορεία της. Η πρώτη σκέψη ήταν πως κάποιο παιδί το πέταξε για πλάκα.

«Και φτάνω μετά από δύο λεπτά εκεί που πήγαινα, στον προορισμό μου, στην αδελφή μου, και το βλέπει να πονάω και κατακόκκινο και έβαζα παγάκια εκεί».

Η ίδια θέλησε να καλέσει τις Αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό και να γίνει περαιτέρω διερεύνηση.

Άνδρες της αστυνομίας έκαναν αυτοψία στο σημείο και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το λεμόνι εκσφενδονίστηκε από το χορτοκοπτικό ενός άνδρα που εκτελούσε κηπουρικές εργασίες στο χωράφι του.

«Μου λέει “το διευθετήσαμε, πήγαμε, τον βρήκαμε. Ένας κύριος με χορτοκοπτικό έκοβε. Είδαμε και κάτω λεμόνια και βερίκοκα που είχαν πέσει από τα δέντρα”».

Η 65χρονη, αφού γλίτωσε τα χειρότερα, δε θέλησε να υποβάλει μήνυση στον άνδρα με το χορτοκοπτικό, αν και ακόμα είναι τραυματισμένη.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις