Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χανιά: Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με… αεροπλάνο [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews
ΦΩΤΟ από zarpanews

Mε παιδιά και γονείς γέμισε το αεροδρόμιο των Χανίων, καθώς σήμερα από το πρωί σε μια διαμορφωμένη αίθουσα του αεροδρομίου, υπήρχε ταχυδακτυλουργός ο οποίος διασκέδαζε τους μικρούς φίλους, προσφέρονταν διάφορα κεράσματα και εκπλήξεις.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Άγιο Βασίλη, που όπως κάθε χρόνο, έφτασε με το αεροπλάνο της αερολέσχης και μοίρασε γλυκά και δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και του αεροδρομίου Χανίων.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε καθιερώσει μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή και για εμάς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή τα χαμόγελα των παιδιών. Ελπίζουμε να είμαστε και εμείς του χρόνου εδώ ώστε να κάνουμε την ίδια γιορτή, γιατί όπως είναι γνωστό, οι συνθήκες αλλάζουν στο αεροδρόμιο, μπαίνει ο ιδιώτης, και δεν γνωρίζει κανείς τι γίνεται. Το αεροδρόμιο τεχνικά είναι έτοιμο, ωστόσο δεν γνωρίζω αν όλες οι εκκρεμότητες έχουν λυθεί, διότι αν ο ιδιώτης μπει χωρίς να έχει πληρώσει τις συμβάσεις θα υπάρξει πρόβλημα”, δήλωσε στο zarpanews.gr Μανόλης Αρμουτάκης, πρόεδρος των εργαζομένων στην Πολιτική Αεροπορία.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Καστανάκης, αναπληρωτής αερολιμενάρχης, τόνισε αναφορικά με τις εργασίες του αεροδρομίου ότι όλα βαίνουν καλώς και οι εργασίες είναι στο τελικό στάδιο. “Το καινούριο κτίριο του αεροδρομίου είναι σχεδόν έτοιμο, μένει μόνο να ολοκληρωθεί ένα κομμάτι που διαμορφώνεται σε δύο αίθουσες επισήμων, και πρέπει να ανακατασκευαστεί ένα gate μιας εξόδου. Μέσα στον Ιανουάριο θα έχει παραδοθεί το σύνολο του έργου. Σήμερα έγινε και μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο διευθυντή του αεροδρομίου Χανίων, Τάσο Τηνιακό της Fraport, και από τον Ιανουάριο θα είναι ένας μήνας προσαρμογής, καθώς θα δούμε πώς θα συνεργαστεί το δικό μας προσωπικό με του δικό τους”.

Πηγή: zarpanews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε