Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Ο δρόμος που προκαλεί γέλια – Δείτε τι άφησε το συνεργείο που πληρώθηκε για τη διαγράμμιση [pics]

Χανιά: Ο δρόμος που προκαλεί γέλια – Δείτε τι άφησε το συνεργείο που πληρώθηκε  για τη διαγράμμιση [pics]

Ο δήμαρχος Πλατανιά στα Χανιά δηλώνει εκνευρισμένος για το συγκεκριμένο θέμα. Ο δρόμος παρουσιάζει εικόνες που προκαλούν χαμόγελα και ειρωνείες…

Έβαψαν, ξέβαψαν, αμέσως μετά ξαναέβαψαν και ο δρόμος στον Πλατανιά στα Χανιά παρουσιάζει τις εικόνες που δείχνουν οι επόμενες φωτογραφίες. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που σε κάνουν να διαπιστώνεις για μια ακόμα φορά πόσο δυσλειτουργικό και αναποτελεσματικό μπορεί να είναι το κράτος και οι υπηρεσίες του.

Αυτή τη φορά η Περιφέρεια Κρήτης με υπηρεσία της έκανε τη μια γκάφα μετά την άλλη και άφησε αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο δήμος Πλατανιά ζήτησε από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο να του αποσταλεί ειδικό συνεργείο για τη διαγράμμιση των διαβάσεων.

Το συνεργείο ήρθε από το Ηράκλειο και περίπου πριν από μια εβδομάδα χρωμάτισαν και έβαψαν τη διάβαση. Επειδή όμως πιθανώς είχαν αστοχίες, μετά από λίγες ημέρες τα ξαναέβαψαν με μαύρο για να ξαναβάψουν στη συνέχεια για τρίτη φορά τις διαβάσεις.

Τόσες φορές γιατί μένουν στη λεπτομέρεια ή επιζητούσαν το τέλειο αποτέλεσμα; Ούτε κατά διάνοια. Δείτε τι άφησαν πίσω τους ως έργο διαγράμμισης.

Ο δήμαρχος Πλατανιά δηλώνει εκνευρισμένος για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όπως είπε δεν γίνεται να ζητάς εξειδικευμένο συνεργείο από την Περιφέρεια για να κάνεις όπως πρέπει τις διαγραμμίσεις στον δήμο σου, να πληρώνεις μάλιστα ένα μεγάλο ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ στις μπογιές και το αποτέλεσμα να είναι αυτό…

Οι εικόνες από τον δρόμο στα Χανιά

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις