Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Ο γαμπρός έπαθε την πλάκα του – Η νύφη στην εκκλησία δεν ήταν αυτή που περίμενε [pics]

Χανιά: Ο γαμπρός έπαθε την πλάκα του – Η νύφη στην εκκλησία δεν ήταν αυτή που περίμενε [pics]

Απίστευτες εικόνες στα Χανιά, με τον γαμπρό να προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια του. Ο γάμος είχε εικόνες που δεν περίμενε κανείς από τους καλεσμένους…

Μια πλάκα που θα θυμάται για όλη του τη ζωή, έστησαν στον Οδυσσέα οι συνάδελφοί του στην ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, ανήμερα του γάμου του! Την προγραμματισμένη ώρα του μυστηρίου και ενώ ο γαμπρός -ως είθισται- περίμενε την αγαπημένη του για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στην εκκλησία εμφανίστηκε… μια άλλη νύφη, η οποία μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση, βιαζόταν να παντρευτεί, όπως βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Μετά το αρχικό σοκ, ο Οδυσσέας Φανουριάκης, διαπίστωσε πως κάτω από το νυφικό, ήταν ο καλός του συνάδελφος, Φάνης Πετράκης, ο οποίος, αφού βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, φρόντισε να εξαφανιστεί πριν φτάσει η αυθεντική νύφη! Ο γαμπρός πόζαρε αμήχανος και στη συνέχεια πήρε θέση στα σκαλιά της εκκλησίας για να υποδεχτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η πλάκα στον γαμπρό στα Χανιά

Γάμος με γουρούνα στα Τρίκαλα

Αναμφίβολα οι γάμοι που έχουν τελεστεί κατά καιρούς στη χώρα μας πέραν του γεγονότος ότι έχουν αφήσει εποχή, κεντρίζουν και την προσοχή του κόσμου και δη των υποψήφιων, μελλόνυμφων ζευγαριών. Στο χθεσινό γάμο που τελέστηκε στο Γριζάνο Τρικάλων, δυο νέα παιδιά επισημοποίησαν την αγάπη τους επιλέγοντας  ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η νύφη Αθανασία Μπακλαβά δεν πήγε με τα πόδια στην εκκλησία του Γριζάνου, ούτε φυσικά με αυτοκίνητο. Ανέβηκε σε μηχανάκι τετράτροχο «γουρούνα» που οδηγούσε ο αδερφός της και πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από φίλους της που οδηγούσαν μηχανές.

Εκεί την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιάς της Γεώργιος Ζίου συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι ευτυχισμένη ζωή, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αυτή που επεφύλασσε η νύφη στο γαμπρό.

Πηγή: krinitrikalon.gr, zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις