Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Ο Λάκης Γαβαλάς και το μουστάκι του – Η απόφαση που πήρε μετά τη νέα αλλαγή του [pics]

Χανιά: Ο Λάκης Γαβαλάς και το μουστάκι του – Η απόφαση που πήρε μετά τη νέα αλλαγή του [pics]

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος στα Χανιά. Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους…

Εντυπωσιακά ρούχα και κοσμήματα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι παρευρέθηκαν στο event της boutique “Al Bies”, το απόγευμα της Τετάρτης, στον μοναδικό χώρο του Monastery estate boutique hotel στα Χανιά.

Ρούχα από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, για τη φετινή μόδα, κοσμήματα από την K.AND., της Κατερίνας Ανδριγιαννάκη, αλλά και έναν ειδυλλιακό χώρο, με καλό κρασί και όμορφη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, στην οποία ήταν καλεσμένος και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Κάναμε ένα event για να ανταποδώσουμε, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι Χανιώτισσες. Παρουσιάσαμε κάποια από τα χειμερινά κομμάτια μόδας, από τις συνεργασίες που έχουμε με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Συνεργαστήκαμε με την Κατερίνα Ανδριγιαννάκη η οποία μας πρόσφερε τα υπέροχα κοσμήματα της. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, που βρίσκεται εδώ και ο Λάκης Γαβαλάς», δήλωσαν ο Παναγιώτης και η Μίνα, ιδιοκτήτες της “Al Bies” boutique.

Ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τα κοσμήματα K.AND. «Δέχθηκα αμέσως να έρθω στα Χανιά μόλις μου έγινε η πρόταση, καθώς αγαπώ την Κρήτη και τον τελευταίο καιρό έχω μουστάκι οπότε αποφάσισα να πάω το μουστάκι μου στη γενέτειρα του την Κρήτη», είπε στους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν.

Ο Λάκης Γαβαλάς και το μουστάκι του

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις