Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χανιά: Πάνω από 20 αδέσποτα σκυλιά έβαλαν δύσκολα στους αστυνομικούς – Δείτε βίντεο από το σημείο

Χανιά: Πάνω από 20 αδέσποτα σκυλιά έβαλαν δύσκολα στους αστυνομικούς – Δείτε βίντεο από το σημείο

Τα αδέσποτα σκυλιά αναστατώνουν μια ολόκληρη περιοχή στα Χανιά. Η περιπέτεια των αστυνομικών οδήγησε ένα άτομο στο τμήμα για εξηγήσεις…

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι σε χωριό της Κισάμου στα Χανιά, με την επιμονή ενός συγχωριανού τους που όπως καταγγέλλουν μαζεύει σκυλιά, τα οποία ωστόσο, δεν περιθάλπτει, δεν φροντίζει σε δικό του χώρο, ασφαλισμένο και περιφραγμένο, αλλά τα αφήνει ελεύθερα στο δρόμο, δημιουργώντας ένα σωρό προβλήματα σε περαστικούς, αυτοκίνητα, τουρίστες, παιδιά και οικογένειες.

Η ιστορία αυτή όπως έγινε γνωστή στο flashnews.gr, δεν είναι μόνο “θέμα των τελευταίων ημερών” αλλά συντηρείται πολλούς μήνες, ίσως και λίγα χρόνια, με τον άνθρωπο που συνεχίζει αυτή τη διαδικασία να φαίνεται αρνητικός στις όποιες εκκλήσεις ή ακόμα και απειλές του έχουν γίνει ώστε να σταματήσει αυτή την συνήθεια.

Ο ίδιος μαζεύει σκύλους, πάνω από 20 στον αριθμό, τους αφήνει ελεύθερους στον δρόμο και εκείνοι, επιτίθενται σε διερχόμενα ΙΧ, περαστικούς, χωρίς να αποκλείονται τα ατυχήματα, είτε από δαγκώματα των σκύλων, είτε τα ΙΧ να χτυπούν και να τραυματίζουν τα σκυλιά, αφού αυτά βρίσκονται ξαφνικά στον δρόμο τους!

Η υπόθεση αυτή επανήλθε στο προσκήνιο προχθές, όταν άνδρες του ΑΤ Κισάμου που επιλαμβάνονταν μια άσχετη υπόθεση στο συγκεκριμένο χωριό, είδαν ξαφνικά το βράδυ να τους “επιτίθενται” δεκάδες σκυλιά, χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν, αρχικά, τι ακριβώς συμβαίνει.

Η υπόθεση πάντως τους ήταν ήδη γνωστή από παράπονα κατοίκων της περιοχής αλλά και του τοπικού προέδρου. Μάλιστα, ο διοικητής του ΑΤ Κισάμου έδωσε εντολή να γίνει προσαγωγή του ατόμου που έχει (επί της ουσίας έχει αλλά αφήνει ελεύθερα στον δρόμο) τα σκυλιά. Του έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις (για ακόμη μια φορά) και πλέον αναμένεται να συνετιστεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις