Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Παραλίγο «μπουρλότο» σε μαγαζί κατά τη διάρκεια κορονοπάρτι (video)

Χανιά: Παραλίγο «μπουρλότο» σε μαγαζί κατά τη διάρκεια κορονοπάρτι  (video)

Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν… παντού και εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να είναι τα Χανιά. Εικόνες από το βράδυ της Ανάστασης στο στενό της Σαρπηδόνος είναι χαρακτηριστικές.

Τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή όσο και το Μεγάλο Σάββατο, στο στενό της πόλης των Χανίων στήθηκαν κορονοπάρτι. Εκείνο όμως μετά την Ανάσταση παραλίγο να εξελιχθεί σε κάτι άλλο!

Σύμφωνα με το kriti360.gr, στη 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, στο στενό της Σαρπηδόνος είχε στηθεί άλλο ένα κορονοπάρτι. Και οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να έχουν ακόμη και βεγγαλικά για να… γιορτάσουν την Ανάσταση.  

Κάποια από αυτά, όπως φαίνεται στο βίντεο του kriti360.gr, έσκασαν στον εξωτερικό χώρο επιχείρησης, που ήταν κλειστή, αλλά οι θαμώνες την “χρησιμοποιούσαν” για τις ανάγκες του πάρτι. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε φωτιά στο χώρο που ήταν γεμάτος κόσμο.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με το kriti360.gr, οι διοργανωτές των κορονοπάρτι των τελευταίων ημερών στα Χανιά είχαν στο πρόγραμμα ακόμη ένα, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχαν προμηθευτεί κονσόλα ήχου και φυσικά είχαν… «γεμίσει» το μπαρ. Αλλά ένας τυχαίος έλεγχος της ΔΙΑΣ στην περιοχή τους χάλασε τα σχέδια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις