Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Πέθανε ο κυνηγός επιχειρηματίας που περίμενε να τον σώσουν – Τον σκότωσε η γραφειοκρατία!

Χανιά

Ο άτυχος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή στα Χανιά. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στα Σφακιά…

Την τελευταία του πνοή στα κακοτράχαλα βουνά της περιοχής Κακόβολη στηνΑνώπολη Σφακίων στα Χανιά άφησε ο 55χρονος επιχειρηματίας που έπαθε καρδιακό επεισόδιο ενώ είχε πάει για κυνήγι! Η γραφειοκρατία στην κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και η δυσκολία προσέγγισης του σημείου από αέρος, λόγω της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε, στοίχισαν τελικά τη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να τον μεταφέρουν σε χαμηλότερο σημείο ώστε να τον παραλάβει ελικόπτερο, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.00  σήμερα το πρωί  ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες ο φίλος του 55χρονου που είχαν πάει μαζί  για κυνήγι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων με 4 άνδρες αλλά και άνδρες από την Π.Υ Βρυσών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.

Πέθανε ο επιχειρηματίας κυνηγός στα Χανιά

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος, ο οποίος είναι γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο στο σημείο που βρισκόταν ο άνδρας χρειαζόταν αρκετή ώρα περπάτημα προκειμένου να φθάσουν οι διασώστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά ελικόπτερο δεν απογειώθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Περιφέρεια Κρήτης παρενέβη προκειμένου να μεταβεί άμεσα εναέρια βοήθεια στο σημείο, ωστόσο από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα κωλυσιεργούσαν με αποτέλεσμα να παίζεται κορώνα γράμματα η ζωή του άτυχου ανθρώπου.

Πηγή: ekriti.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις