Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Πετρούνιας και Μιλλούση κλέβουν ξανά την παράσταση – Οι πρώτες εικόνες από τις διακοπές τους [pics]

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Η στιγμή που περίμεναν έφτασε και ο χρυσός ολυμπιονίκης απολαμβάνει τις διακοπές με την σύντροφό του. Κάθε τους εμφάνιση κεντρίζει τα βλέμματα…

Έχοντας βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής, με την κατάκτηση χρυσού στους Ολυμπιακούς και έχοντας περάσει μια απαιτητική και δύσκολη περίοδο για να το κατορθώσει αυτό, ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό του λίγες στιγμής ξεκούρασης και χαλάρωσης επιλέγοντας τα Χανιά. Μαζί του ήταν και η πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ο χρυσός ολυμπιονίκης βρέθηκε στον δήμο Αποκορώνου και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης όπου τον υποδέχτηκαν θερμά και όλοι ανεξαιρέτως του εξέφρασαν της χαρά τους για το επίτευγμά του να ανεβάσει την Ελλάδα στο βάθρο. Σε εκδήλωση που έγινε την περασμένη Κυριακή βραβεύθηκε από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, όπως και από τους δημάρχους Αποκόρωνα και Ρεθύμνου. Πετρούνιας και Μιλλούση μοίρασαν αυτόγραφα και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με μικρότερους αθλητές.

Πηγή: flashnews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε