Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Προφυλακιστέοι δύο από τους τέσσερις ιερείς για τον βιασμό 19χρονου

Κορονοϊός
Φωτογραφία αρχείου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τέσσερις ιερείς που κατηγορούνται μαζί με άλλους έξι άνδρες για την κακοποίηση και τον βιασμό 19χρονου, στα Χανιά. Ο τρίτος κατηγορούμενος που οδηγήθηκε σήμερα (17.12.2021) στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Η συγκλονιστική κατάθεση του 19χρονου που είχε δημοσιεύσει η ιστοσελίδα flashnews.gr ανέφερε πως από μικρή ηλικία, ο 19χρονος είχε πέσει θύμα κακοποίησης έξι ανδρών και τεσσάρων ιερέων. Μάλιστα στην κατάθεση του ο 19χρονος περιέγραψε λεπτομερώς τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε και ανέφερε ότι τον κακοποιήσαν σεξουαλικά έξι άνδρες (ανέφερε ονοματεπώνυμα) και τέσσερις ιερείς, των οποίων παρέθεσε τα στοιχεία. Ακόμη στην κατάθεση του ο 19χρόνος μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, χωρίς άλλα στοιχεία.

Μάλιστα, ο 19χρονος στην κατάθεση του είχε αναφέρει πού τον πήγαιναν οι ιερείς, στων οποίων γνωρίζει τα μικρά τους ονόματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουλίου 2021 ο πατέρας και ακόμα ενα πρόσωπο, πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία έξι ωρών, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις