Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Προσαγωγές ανηλίκων για τα αισχρά συνθήματα στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη – Αίσθηση από τα στοιχεία του ενός!

Χανιά: Προσαγωγές ανηλίκων για τα αισχρά συνθήματα στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη – Αίσθηση από τα στοιχεία του ενός!

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Η Ντόρα Μπακογιάννη απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει…

Στην προσαγωγή τριών ανήλικων ατόμων, 15 ετών, για τα αποκρουστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας εκ των προσαχθέντων είναι γιος γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και σύμφωνα με πηγές η υπόθεση θα τεθεί στο “αρχείο” αφού η κ. Ντόρα Μπακογιάννη απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλλει.

Υπενθυμίζεται οτι η “επίθεση” των αγνώστων κατά της υποψήφιας βουλευτού Χανίων με τη ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη έγινε το βράδυ της Τρίτης, και ενώ στο γραφείο βρίσκονταν εργαζόμενοι και εθελοντές.

Τα συνθήματα αναφέρονταν με υβριστικό και προκλητικό τρόπο υπερ της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη που έγινε το 1989 από 17 Νοέμβρη και συνοδεύονταν με άλλα χυδαία υπονοούμενα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις