Site icon NewsIT

Χανιά: Το ψάρι των 30 κιλών που έγινε πόλος έλξης – Ο απίθανος τρόπος που έπεσε στα χέρια του ψαρά [pics]

07.09.2017 | 10:12

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν σε αυτό το σημείο για να δουν τις εικόνες. Το ψάρι ζύγιζε 30 ολόκληρα κιλά...

«Είχα δέσει την βάρκα στην προβλήτα στο Λουτρό και εκείνη την ώρα έκανα ντουζ στην πρύμνη», λέει ο Χανιώτης Νίκος Παπουτσάκης. «Ξαφνικά βλέπω μία τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα. Λέω από μέσα μου ότι και να είναι θα φύγει. Όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος».

Τότε, όπως περιγράφει, παίρνει το ψαροντούφεκο, βάζει βατραχοπέδιλα και μάσκα. Σε λιγότερο από 3 λεπτά βουτάει στο νερό και βλέπει το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει.

«Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα. Αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντουφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του στο βυθό».

Όπως καταλαβαίνετε όταν έβγαλε ο Νίκος Παπουτσάκης το ψάρι έξω από τη θάλασσα, έγινε χαμός, καθότι ντόπιοι και επισκέπτες πήγαν να δουν από κοντά ένα ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο και που θεωρείται από τους πιο νόστιμους μέζέδες!

Για την ιστορία ζύγιζε 30 ολόκληρα κιλά με τις παραπάνω φωτογραφίες, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε ανάλογες ιστορίες…

Πηγή: flashnews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version