Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Στα δικαστήρια ο πατέρας που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε συμμαθητή του γιου του

Χανιά: Στα δικαστήρια ο πατέρας που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε συμμαθητή του γιου του

Ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στα Χανιά, αρνείται τα πάντα. Κάνει λόγο για σκευωρία, αλλά ο ανήλικος μαθητής επιμένει…

Το κατώφλι του Αυτόφωρου Δικαστηρίου στα Χανιά αναμένεται να περάσει σήμερα ο 53χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε συμμαθητή του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες όταν ένας 14χρονος, με καταγωγή από την Ουκρανία, πήγε με τους γονείς του στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 53χρονος πατέρας ενός συμμαθητή του τον προσέγγισε και τον προσκάλεσε σπίτι του κάνοντάς του ανήθικη πρόταση έναντι χρηματικού ποσού.

Ο 14χρονος αρνήθηκε ενώ παράλληλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι και πέρυσι το καλοκαίρι ο 53χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο άνδρας από την Συρία που είναι και πατέρας συμμαθητή του 14χρονου φέρεται να πλησίασε το αγόρι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2023 και ενώ βρίσκονταν στο Ενετικό λιμάνι στα Χανιά.

Όπως κατήγγειλε το παιδί του πρόσφερε 10 ευρώ προκειμένου να τον ακολουθήσει το σπίτι του. O 14χρονος από την Ουκρανία αρνήθηκε και αποχώρησε απο το σημείο.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε δίκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις