Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χανιά: Στο Αυτόφωρο οι γονείς που κλείδωσαν μωρό σε αυτό το αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα

Χανιά: Στο Αυτόφωρο οι γονείς που κλείδωσαν μωρό σε αυτό το αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα

Οι γονείς κλείδωσαν το μωρό στο αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα στα Χανιά, με το μεγαλύτερο παιδί τους. Όταν επέστρεψαν στο σημείο, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες…

Οι γονείς άφησαν το μωρό τους να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο. Το κλείδωσαν και πήγαν βόλτα στα Χανιά. Το αγγελούδι ξύπνησε κάποια στιγμή και έβαλε τα κλάματα. Περαστικοί πλησίασαν και όταν το είδαν στο ΙΧ αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Το βρέφος απεγκλωβίστηκε καθώς οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπασαν το παράθυρο που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία.

Στο αυτόφωρο οδηγούνται εντός της ημέρας οι Ιάπωνες γονείς του μωρού που εντοπίστηκε να κλαίει, στο κλειδωμένο αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην παλιά πόλη στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου, στην περιοχή του παλιού Ξενία, όταν περαστικοί εντόπισαν το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο, να κλαίει. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο.

Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και έβγαλαν το μωρό έξω, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ήταν για αρκετή ώρα κλειδωμένο.

Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του, ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με το άλλο τους παιδί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στα Δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις