Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των συμμαθητών της άτυχης 11χρονης

Χανιά

Νέα στοιχεία προστίθενται στις έρευνες της τραγωδίας με την 11χρονη στα Χανιά. Οι αρχές επικεντρώνονται τώρα στις καταθέσεις των συμμαθητών της αδικοχαμένης Ιωάννας.

Οι συμμαθητές του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στα βράχια κάτω από τους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά την Τετάρτη 26 Μαΐου, είναι στις καταθέσεις τους αποκαλυπτικοί.

Click4more: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 11χρονης που έπεσε από τα βράχια: «Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε»

Σύμφωνα με το ekriti που επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», έχουν καταθέσει πως τους είχε εκφράσει πολλές φορές την απελπισία που ένιωθε και είχε κάνει εκμυστηρεύσεις για τη ματαιότητα της ζωής της…

Τα στοιχεία αυτά ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι, όμως, που απορρίπτει κατηγορηματικά η μητέρα της Ιωάννας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού της 11χρονης συνεχίζονται.

Click4more: Προβληματισμός για το εξαφανισμένο κινητό της 11χρονης που έπεσε από τα βράχια

Εκτιμούν πως είχε «μείνει» από μπαταρία γύρω στις 21:00 το βράδυ της 25ης Μαΐου, δηλαδή μία έως μιάμιση ώρα προτού αποδειχτεί ότι η ανήλικη έπεσε και σκοτώθηκε στον γκρεμό.

Πιθανόν, λοιπόν, κάποιος να βρήκε κλειστή τη συσκευή στο σημείο, όπου καθόταν το παιδί ή ίσως να ήταν μέσα στη ζακέτα και κάποιος να το πήρε, να το πέταξε ή να το κατέστρεψε μόλις έμαθε σε ποιον ανήκε.

Τέλος, οι αστυνομικοί που ερευνούν την τραγική υπόθεση εστιάζουν και στο πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ως γνωστόν αυτό αναφέρει ότι η 11χρονη είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, πράγμα που δείχνει ότι έπεσε στο κενό κατακόρυφα, με πλήρη έλεγχο της πτώσης της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις