Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Προσπάθησε να πέσει και εκείνος από τα βράχια (video)

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Προσπάθησε να πέσει και εκείνος από τα βράχια (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά. O πατέρας της άτυχης μικρούλας επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του από το ίδιο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κόρη του!

Ο πατέρας επισκέφτηκε πριν λίγες ώρες τον τόπο της τραγωδίας, προσπαθώντας να πέσει στο κενό, όμως ένας φίλος του που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Ο μπαμπάς της Ιωάννας, ο οποίος φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν, μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα στο ψυχιατρείο Χανίων, προκειμένου να εξεταστεί, αφού φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την κηδεία του παιδιού του.

Click4more: Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση στο κενό

Την ίδια ώρα, τόσο ο ίδιος όσο και η εν διαστάσει σύζυγός του βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους.

Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι η μητέρα της Ιωάννας δεν ενημέρωσε έγκαιρα τόσο τον πατέρα, όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις