Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χανιά: Στον εισαγγελέα 7 συλληφθέντες για το μαχαίρωμα 19χρονου

Χανιά: Στον εισαγγελέα 7 συλληφθέντες για το μαχαίρωμα 19χρονου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για το αιματηρό περιστατικό στα Χανιά και τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα με μαχαίρι. Συνολικά 7 άτομα πέρασαν την  πόρτα του εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι από τις πολλές προσαγωγές που έγιναν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, οι εφτά (τελικά) μετετράπησαν σε συλλήψεις όπως γράφει το flashnews.gr.

Η προανάκριση ολοκληρώθηκε και μετά το τέλος αυτής, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Χανίων, το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην δικογραφία που σχηματίζεται στους συλληφθέντες αποδίδονται κατηγορίες – ανα περίσταση – για συμμετοχή σε συμπλοκή, παράνομη οπλοφορία αλλά και σε έναν από τους εφτά για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε ότι αφορά στην αιτία του αιματηρού επεισοδίου, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους ανέφεραν πως οι δύο παρέες των νεαρών Χανιωτών που  επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, τσακώθηκαν λόγω οπαδικών διαφορών, καθώς πρόκειται για οπαδούς διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων και όπως λένε οι πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός εξετάζεται ενδελεχώς από τις αρχές, αλλά εάν τελικά ισχύει δημιουργεί έντονο προβληματισμό καθώς μπορεί να είχαν συμβεί και στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Χανιά, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις