Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Δίπλα στον πρωθυπουργό ο Μανούσος Γρυλλάκης

Χανιά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Δίπλα στον πρωθυπουργό ο Μανούσος Γρυλλάκης

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Το πρωί στο μνημόσυνο που έγινε στη μνήμη του, το κλίμα στα Χανιά ήταν βαρύ…

Μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια, τελέστηκε το πρωί στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται και ο τάφος της οικογένειας. 

Το τρισάγιο τελέστη σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου του Μαρέβας, του γιου του Κωνσταντίνου, της Ντόρας Μπακογιάννη και του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου.

Παρέστησαν επίσης ο πρώην Βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο πρώην στενός συνεργάτης του εκλιπόντος Μανούσος Γρυλλάκης. 

Άφιξη Πρωθυπουργού στο τρισάγιο στην μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά

Άφιξη του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο και τρισάγιο που τελέστη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά

Gepostet von Flashnews.gr am Samstag, 23. Mai 2020

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Επίσκοπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και του Επισκόπου Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου. 

Μετά το τέλος της τελετής τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη έφυγαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός χθες πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίος Τριάδος στο Ακρωτήριο ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για Αθήνα.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις