Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Συνελήφθη ο άνδρας που πέταξε χημικό υγρό στη 18χρονη

Χανιά: Συνελήφθη ο άνδρας που πέταξε χημικό υγρό στη 18χρονη
Φωτογραφία αρχείου

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (16.09.2021) ο άνδρας που φέρεται να πέταξε χημικό υγρό σε 18χρονη στην Κίσαμο, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο φερόμενος ως δράστης είναι 56 ετών και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα του είναι άγνωστη. Το χημικό υγρό που χρησιμοποίησε ήταν αρωματικό σπιτιού, ενώ η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Μαύρου Μόλου.

Απο περιγραφές μαρτύρων που παρακολούθησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, έγινε γνωστό πως πρόκειται για γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση σε βάρος της 18χρονης έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης (15.09.2021) και ενώ εκείνη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος και της έριξε στα μάτια ένα υγρό, με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόνο και τρόμο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Από κόσμο που ήταν στο σημείο, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις