Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Τα άγνωστα βάσανα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος! Άφαντος ο δράστης της κτηνωδίας (Φωτό και Βίντεο)

Χανιά: Τα άγνωστα βάσανα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος! Άφαντος ο δράστης της κτηνωδίας (Φωτό και Βίντεο)

Η κτηνωδία στα Χανιά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος, επειδή ήθελε να παίξει με το αφεντικό του…

Τα βάσανα του ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε. Γιατί κάποιοι δεν στείρωσαν το ζώο τους και η γέννα του θεωρήθηκε ανεπιθύμητη. Και η λύση βρέθηκε σε μια κούτα. Σε μια από τις εκατοντάδες κούτες που παρατάνε καθημερινά οι γνωστοί και οι άγνωστοι που ήθελαν να αφήσουν το ζώο τους να γεννήσει μια φορά και μετά να το στειρώσουν.

Στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει η κούτα, στην χειρότερη τα σκουπίδια. Όταν μάλιστα πρόκειται για ανθρώπους όπως αυτόν στα Κουνουπιδιανά, τα κουτάβια μπαίνουν σε σακούλα η οποία σφραγίζει. Ένας τέτοιος συμπολίτης μας άφησε πέρυσι ένα κουτάβι σε μια κούτα καπου στα Κουνουπιδιανά. Το κουτάβι της φωτογραφίας, είναι αυτό που κακοποιήθηκε άγρια το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Μια κοπέλα ενδιαφέρθηκε να του βρει υιοθεσία, μια γυναίκα βρέθηκε και το πήρε και όλοι ευχήθηκαν το ζώο να έχει μια καλή ζωή. Δεν είχε όμως, τουλάχιστον μέχρι προχθές. Γιατί δεν υπολόγισαν τον άντρα της, που ενα χρόνο αργότερα κακοποίησε το άτυχο ζώο με τον χειρότερο τρόπο.

Click4more: Κρήτη: Ο απίστευτος λόγος πίσω από τη φρικτή κακοποίηση σκύλου στα Χανιά! Οργή για τον δράστη (Βίντεο)

Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι που νοιάστηκαν, που έτρεξαν, που απείλησαν, που κατήγγειλαν, που αγκάλιασαν τον κατακρεουργημένο σκυλάκο. Και τον έβαλαν στο χειρουργείο και όλα πήγαν καλά. Και παρά την κακοποίηση του εκείνος μόλις συνήλθε από τη νάρκωση κουνούσε την ουρά του και τους έκανε χαρές… Γιατί έτσι είναι τα ζώα. Δίνουν αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Αλλά δυστυχώς εμείς δεν μαθαίνουμε απ’ αυτά…

Gepostet von Elizabeth Iliakis am Montag, 5. Oktober 2020

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις