Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Τα ονόματα ιερέων και δασκάλων που τον «κακοποιούσαν σεξουαλικά» έδωσε στις αρχές ένας 19χρονος

ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση του 19χρονου στα Χανιά για τη χρόνια σεξουαλική του κακοποίηση. Όλα τα στοιχεία και με ονοματεπώνυμα βρίσκονται πλέον στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Οι περιγραφές του 19χρονου σήμερα από τα Χανιά για τα μαρτύρια που βίωνε ακόμη και από μαθητής του Δημοτικού, συγκλονίζουν. Το αγόρι με μέτρια νοητική στέρηση – η τραγική ιστορία του οποίου αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο – όπως υπενθυμίζει το Flashnews.gr – ξεδιπλώνει τις μαρτυρικές αναμνήσεις του.

Στην τελευταία του κατάθεση στις δικαστικές αρχές των Χανίων, κατονομάζει τουλάχιστον 15 (!) άτομα, πως το κακοποίησαν σεξουαλικά. Παραθέτει στοιχεία για τέσσερις ιερείς, αλλά και έναν δάσκαλο, που τον κακοποίησε στην τουαλέτα του δημοτικού σχολείου!

Μιλά, επίσης, για μία γυναίκα με το μικρό της όνομα, η οποία του έδωσε ναρκωτικά, και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, που στη συνέχεια τον κακοποίησαν σεξουαλικά.

Χανιά: Το σπρώξιμο από την ταράτσα

Επίσης θυμάται με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό που – όπως κατέθεσε -συνέβη όταν ο πατέρας του τον είχε πάει σε ένα σπίτι όπου ο Κ… τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά όταν γύρισαν σπίτι, ο ίδιος ο πατέρας του τον έσπρωξε από την ταράτσα, με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις