Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Θέρμανση με καλοριφέρ λαδιού σε κλινικές του νοσοκομείου

Χανιά: Θέρμανση με καλοριφέρ λαδιού σε κλινικές του νοσοκομείου

Οι πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο στα Χανιά επιβεβαιώνονται και οι αρμόδιοι ζητούν λίγες μέρες υπομονή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης…

Το νοσοκομείο στα Χανιά στο επίκεντρο με τις καταγγελίες για τη θέρμανση να προκαλούν αίσθηση. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και η διοίκηση ζητάει λίγες μέρες υπομονή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Για την ώρα οι ασθενείς έχουν στη διάθεσή τους, μόνο καλοριφέρ λαδιού. Το όλο σύστημα έχει τεθεί νοκ άουτ και πλέον αναμένονται τα έργα που θα λύσουν το πρόβλημα.

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου στα Χανιά στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ότι στα επείγοντα πολλών κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος, ανάμεσα τους το παιδιατρικό και η μαιευτική, η θέρμανση γίνεται με καλοριφέρ λαδιού.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας παραδέχτηκε το πρόβλημα, το οποίο όπως είπε οφείλεται στο σάπιο δίκτυο σωληνώσεων, ενώ διαβεβαίωσε πως σήμερα κιόλας αναλαμβάνει την αποκατάσταση του ο ανάδοχος του έργου.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διοικητή «σε πέντε με επτά ημέρες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί». Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία τα χαλασμένα τμήματα των σωληνώσεων θα κοπούν και θα αντικατασταθούν με νέα, προκειμένου να θερμαίνεται κεντρικά και το ισόγειο του νοσοκομείου στο οποίο υπάρχει το πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, στο ισόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνονται και άλλες εργασίες που αφορούν στην κατασκευή της αίθουσας υποδοχής του ψηφιακού αγγειογράφου, ένα σύγχρονο μηχάνημα, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις