Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Της έπιασαν την κουβέντα και της έκλεψαν το αυτοκίνητο – Απίθανα πράγματα στη μέση του δρόμου!

Χανιά: Της έπιασαν την κουβέντα και της έκλεψαν το αυτοκίνητο – Απίθανα πράγματα στη μέση του δρόμου!

Στη σύλληψη πέντε ατόμων με την κατηγορία της κλοπής αυτοκινήτου προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες ηλικίας 38, 30, 33 και 44 ετών και μια 32χρονη αλλοδαπή…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας χθες το μεσημέρι (16-10-2018) σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ο 38χρονος με την 32χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν την προσοχή της 66χρονης ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ο 30χρονος με τον 33χρονο και τον 44χρονο επιβιβάστηκαν σε αυτό και έφυγαν από το σημείο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, εντοπίστηκαν ο 38χρονος με την 32χρονη και στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Χανίων εντοπίστηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι τρεις δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην παθούσα με τα προσωπικά αντικείμενα και τα έγγραφα που υπήρχαν σε αυτό. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις