Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Το επικίνδυνο λάθος οδηγού που στρίβει και μπαίνει ανάποδα σε δρόμο στη Σούδα

Χανιά: Το επικίνδυνο λάθος οδηγού που στρίβει και μπαίνει ανάποδα σε δρόμο στη Σούδα

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα σε δρόμους στα Χανιά. Στη Σούδα ακόμα ένας οδηγός μπήκε σε δρόμο ανάποδα…

Τον τρόμο σκόρπισε ένας οδηγός στα Χανιά, όταν ξαφνικά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη Σούδα. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην εικόνα που δημοσιοποίησε το zarpanews.gr, το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στο δρόμο που πάει προς το λιμάνι της Σούδας, από την πάροδο, το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Απριλίου.

Εφιστάται η αυξημένη προσοχή όλων των οδηγών στους δρόμους αλλά και η σωστή τήρηση του ΚΟΚ, καθώς τέτοια περιστατικά, δυστυχώς, δεν είναι σπάνια. Λίγες μόνο μέρες πριν, την 25η Μαρτίου, αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στον ΒΟΑΚ και συνέχισε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το βίντεο από τον ΒΟΑΚ αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα να γράφει: «Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος πως είναι η καθημερινότητα στον ΒΟΑΚ». Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο της Κρήτης, σημειώνονται κάθε χρόνο δεκάδες τροχαία, που έφεραν στο προσκήνιο τις συζητήσεις για έργα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα παρακάτω στον ΒΟΑΚ και μετά από χειρισμούς της τροχαίας ο κίνδυνος στο σημείο σταμάτησε να υπάρχει. Ήταν ακόμα μια φορά τους τελευταίους μήνες που ανθρώπινες ζωές κρέμονταν σε μία κλωστή.

Στον ΒΟΑΚ που εκτός από τις κακοτεχνίες στο δρόμο και τις διαβάσεις που κρύβουν κινδύνους, υπάρχουν και δεκάδες στάσεις λεωφορείων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, τόσο για τους επιβάτες που περιμένουν όσο και για εκείνους που κατεβαίνουν από τα λεωφορεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις