Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Τον πυροβόλησε στη μέση του δρόμου – Πανικός και αίμα στα Κεραμειά – Τα αίτια της επίθεσης!

Χανιά: Τον πυροβόλησε στη μέση του δρόμου – Πανικός και αίμα στα Κεραμειά – Τα αίτια της επίθεσης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας και ο τραυματίας σε νοσοκομείο στα Χανιά. Ανάστατη η πόλη από το αιματηρό επεισόδιο…

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Κεραμειά στα Χανιά, όταν ένας νεαρός τράβηξε όπλο και πυροβόλισε έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα, όταν ένας 25χρονος κινήθηκε απειλητικά και φέρεται να πυροβόλησε έναν 56χρονο στο Κατωχώρι Κεραμειών του Δήμου Χανίων και έπειτα τράπηκε σε φυγή.

Ο 56χρονος έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και αργότερα μεταφέρθηκε από οικείο του πρόσωπο στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στην σπονδυλική στήλη και στη μέση. Ωστόσο, αν και με τραύμα από όπλο, ο 56χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό όργανο, σύμφωνα με τους θεράποντες και νοσηλεύεται σε κλινική του Νοσοκομείου.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό που πιθανότατα οφείλεται σε προσωπικές διαφορές των δύο ανδρών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις