Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Του άνοιξε το κεφάλι με ξύλο – Τα ντοκουμέντα του αιματηρού επεισοδίου [pics]

ΦΩΤΟ από neatv.gr
ΦΩΤΟ από neatv.gr

Αίμα στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά με τον τραυματία να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Έντονος προβληματισμός μετά το νέο επεισόδιο…

Αναστάτωση επικράτησε αργά χθες το απόγευμα στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά μετά την αιματηρή συμπλοκή δύο αλλοδαπών. Ο δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές πήρε ένα ξύλο και χτύπησε στο κεφάλι τον ομοεθνή του με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο δρόμο όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με τραύμα στο κεφάλι.

Όπως είπαν οι κάτοικοι του Γερανίου στην Νέα Τηλεόραση δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο δημιουργεί προβλήματα, ξυλοδαρμούς και ζημιές στα μαγαζιά τους. Μάλιστα κάθε φορά ζητάνε την συμβολή της αστυνομίας αλλά μετά από λίγες μέρες ο δράστης επιστρέφει και πάλι στην περιοχή προκαλώντας εντάσεις.

Μάλιστα ζητούν από τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στο οποίο έχει βρει καταφύγιο να το κλειδώσει προκειμένου ο άντρας αυτός να μην επιστρέφει εκεί και να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Πηγή: neatv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε