Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Τρεις τελικά οι νεκροί από το τροχαίο – Κατέληξε και η γυναίκα που ήταν βαρύτατα τραυματισμένη

Χανιά: Τρεις τελικά οι νεκροί από το τροχαίο – Κατέληξε και η γυναίκα που ήταν βαρύτατα τραυματισμένη
ΦΩΤΟ Αρχείου

Τραγωδία δίχως τέλος στα Χανιά! Δύο γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν με διαφορά λίγων ωρών τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής (03.07.2022) σε επαρχιακό δρόμο του Κισσάμου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ένας άνδρας πέθανε ακαριαία μετά το τροχαίο, ενώ πρώτα η μία γυναίκα και αργότερα κι η δεύτερη άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Χανίων παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τις κρατήσουν στη ζωή.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο βρίσκεται και ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (03.07.2022), όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα σε επαρχιακό δρόμο του Κισσάμου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να χάσει την ζωή του, ενώ τρία ακόμα άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Οι δύο γυναίκες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς εξέπνευσαν με λίγη ώρα διαφορά η μία από την άλλη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις