Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Τρίτη μέρα ερευνών για την αγνοούμενη Γαλλίδα

Χανιά: Τρίτη μέρα ερευνών για την αγνοούμενη Γαλλίδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό της 55χρονης Γαλλίδας που χάθηκε στη θάλασσα της Παλαιόχωρας ενώ κολυμπούσε με τη 16χρονη κόρη της το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι έρευνες που διεξάγονται από ξηράς αλλά και στη θάλασσα από τη λιμενική αρχή με τη συνδρομή λιμενικού σκάφους και δυτών συνεχίζονται για τρίτη ημέρα σήμερα ωστόσο δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Όπως γράφει το prismanews.gr η γυναίκα χάθηκε από τα μάτια της κόρης της την ώρα που ήταν μαζί της μέσα στη θάλασσα αλλά και μπροστά στο σύζυγο της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Δεν υπάρχουν άλλες μαρτυρίες για να βοηθήσουν στις έρευνες αφού την ώρα του περιστατικού η παραλία ήταν σχεδόν άδεια με σκόρπια άτομα και σε μεγάλη απόσταση που δεν αντιλήφθηκαν τίποτα σχετικό με το περιστατικό.

Η οικογένεια των Γάλλων έχει έρθει στο νησί για διακοπές και διαμένει σε ξενοδοχείο στο Ελαφονήσι  Όλα έγιναν όταν προχθές η μητέρα μπήκε με την κόρη -που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας αναφέρουν οι πληροφορίες- για μπάνιο στη θάλασσα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η μητέρα χάθηκε από την επιφάνεια του νερού και το παιδί βγήκε μόνο του από τη θάλασσα χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Από εκείνη τη στιγμή οι λιμενικές αρχές αναζητούν την 55χρονη γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αγωνία για την αγνοούμενη τουρίστρια – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

100.000 ρουκέτες στον πόλεμο της Χίου – ΒΙΝΤΕΟ

Με 30αρια το σούβλισμα του οβελία – Πού θα “πέσουν”… ψιχάλες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε