Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Βάζουν φανάρια στον δρόμο καρμανιόλα μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους δύο νεκρούς!

Χανιά: Βάζουν φανάρια στον δρόμο καρμανιόλα μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους δύο νεκρούς!

Η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Χανίων με το Πολυτεχνείο Κρήτης για την άμεση τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στον δρόμο – καρμανιόλα που σκοτώθηκαν δύο νέοι άνθρωποι την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε…

σε συνάντηση των εμπλεκομένων. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, για την τοποθέτηση των φαναριών στο σήμείο του δρόμου όπου είναι και η είσοδος του Πολυτεχνείου, υπάρχει έτοιμη εγκεκριμένη μελέτη από τον Δήμο Χανίων και στόχος είναι να τοποθετηθούν πριν την έναρξη της νέας ακαδημαικής χρονιάς.

Παράλληλα θα προωθηθεί και η μελέτη του Πολυτεχνείου Κρήτης για την παραχώρηση χώρου και την δημιουργία κυκλικού κόμβου στο ίδιο σημείο έτσι ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των φοιτητών και παράλληλα να μην μπορούν τα οχήματα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Στο ίδιο πλαίσιο ο Δήμαρχος Χανίων υπέβαλλε αίτημα στην Περιφέρεια για την χρηματοδότηση των αναγκαίων απαλλοτριώσεων προκειμένου να κατασκευαστούν πεζοδρόμια στα σημεία του δρόμου που δεν υπάρχουν.

«Εάν υπήρχε πεζοδρόμιο δεν θα γινόταν το τραγικό δυστύχημα με τα δύο παιδιά» τονίστηκε χαρακτηριστικά. Οι ανακοινώσεις έγιναν απο τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις