Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Βγήκε από το νοσοκομείο το βρέφος που παραλίγο να πνιγεί σε παραλία

Χανιά: Βγήκε από το νοσοκομείο το βρέφος που παραλίγο να πνιγεί σε παραλία

Εξιτήριο πήρε το βρέφος που παραλίγο να πνιγεί σε παραλία των Χανίων όταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά χάθηκε από τα μάτια της μητέρας του και καλύφθηκε από τα κύματα.

Σύμφωνα με το cretapost, το 13 μηνών βρέφος έλαβε εξιτήριο το βράδυ της Τρίτης και πλέον βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας όταν μια μητέρα πήγε με το 13 μηνών παιδί της στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας και βρέθηκε πεσμένο μέσα στο νερό.

«Ευτυχώς, μία αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν στη θάλασσα με τα παιδιά της αντιλήφθηκε το περιστατικό και ανέσυρε το βρέφος. Του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ κάλεσε και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες μετέφεραν στο νοσοκομείο το 13 μηνών βρέφος και κάναμε εισαγωγή – προληπτικά – στην Παιδιατρική. Η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή, χάρη στην αστυνομικό που είχε άμεσα αντανακλαστικά. Χθες το βράδυ έλαβε εξιτήριο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις