Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Βίντεο με κουκουλοφόρους να σπάνε ψυγείο σε εστιατόριο – Στόχος διάρρηξης για 4η φορά

Χανιά: Βίντεο με κουκουλοφόρους να σπάνε ψυγείο σε εστιατόριο – Στόχος διάρρηξης για 4η φορά

Το βίντεο δείχνει τις κινήσεις των δραστών στα Χανιά, που έβαλαν στο στόχαστρο εστιατόριο. Καταφέρνουν να σπάσουν το ψυγείο και αφήνουν πίσω τους ζημιές…

Μια επιχείρηση εστίασης που στεγάζεται στην οδό Μπουνιαλή, στο εμπορικό κέντρο «Ερμής» στα Χανιά, διέρρηξαν τρεις άνδρες τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου του 2024. Οι δράστες που έχουν καλύψει με κουκούλες τα κεφάλια τους, φτάνουν και πολύ γρήγορα καταφέρνουν να σπάσουν το ψυγείο. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει εικόνα και ήχο. Το υλικό έχει ήδη παραδοθεί σε αστυνομικούς που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να φτάσουν στα ίχνη των νεαρών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, αρχικά οι κουκουλοφόοι προσπαθούν να ανοίξουν το κλειδωμένο ψυγείο και  στη συνέχεια απλά σπάνε το τζάμι του.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, οι δράστες πήραν μονάχα ένα κουτί γκοφρέτες και κάποιες μπύρες. Κρίνοντας από τις… γκοφρέτες αλλά και από τις κινήσεις τους όπως αποτυπώνονται στο βίντεο, πιθανότατα επρόκειτο για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, τους έπεσε στο σημείο και ένα φιξάκι.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή λίγες ώρες αργότερα, όταν έφτασε στο σημείο η ιδιοκτήτρια και είδε τις παρακάτω εικόνες.

Το κατάστημα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο επί τουλάχιστον 20 χρόνια και είναι η τέταρτη φορά που γίνεται στόχος διάρρηξης. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zarpanews.gr, με το χτύπημα στο εστιατόριο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις