Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να κάνει όπισθεν και να πέφτει σε πελάτες εστιατορίου

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να κάνει όπισθεν και να πέφτει σε πελάτες εστιατορίου

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει όλα όσα έγιναν σε εστιατόριο που βρίσκεται στα Χανιά. Το ατύχημα, με τον οδηγό να κινείται με την όπισθεν, που λίγο έλειψε να αφήσει πίσω του θύματα…

Όλα έγιναν σε εστιατόριο που βρίσκεται στα Χανιά, το απόγευμα του Σαββάτου 1η Απριλίου. Ο οδηγός έβαλε όπισθεν και πάτησε γκάζι. Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να παρασύρει τους πελάτες που κάθονταν στα πρώτα τραπέζια. Περνάει σαν σφαίρα και πέφτει πάνω στους θαμώνες που δεν είχαν περιθώρια αντίδρασης. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου ήταν 80 ετών. Χωρίς να το καταλάβει όπως έλεγε, έχασε τον έλεγχο και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Τα πράγματα όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα. Ευτυχώς η κατάσταση για τους δύο τραυματίες δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ηλικιωμένος που βγήκε από το όχημα σοκαρισμένος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Από το ατύχημα στα Χανιά σημειώθηκαν ζημιές και στον εξοπλισμό της επιχείρησης, που πάντως πέρασαν γρήγορα σε δεύτερη μοίρα. Τα βλέμματα όλων έπεσαν στους τραυματίες, με αστυνομικούς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο εστιατόριο μέσα σε λίγα λεπτά.

Σοκαριστική είναι η εικόνα που έχει καταγραφεί το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, τη στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πελάτες εστιατορίου στα Χανιά. Θυμίζουμε ότι η παρ’ ολίγον τραγωδία είχε συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των πεζόδρομων Χρυσάνθου Επισκόπου και Καλλινίκου Σαρπάκη, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κινούμενος όπως φαίνεται και στο βίντεο με την όπισθεν, έπεσε πάνω σε πελάτες εστιατορίου.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις