Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να πέφτει σε παρκαρισμένο, η αντίδραση του οδηγού

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να πέφτει σε παρκαρισμένο, η αντίδραση του οδηγού

Το βίντεο ντοκουμέντο με το ατύχημα έρχεται από τα Χανιά. Το επίμαχο αυτοκίνητο περνάει ξυστά από ένα παρκαρισμένο και κάποια στιγμή το βρίσκει…

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας στα Χανιά με το βίντεο ντοκουμέντο να έχει εικόνα και ήχο. Το γκρι Fiat πέφτει πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και όπως φαίνεται ξηλώνει το καπάκι της ζάντας. Ο οδηγός όμως δεν μπαίνει στη διαδικασία να σταματήσει. Πατάει γκάζι και χάνεται από την περιοχή. Κάμερες ασφαλείας όμως κατέγραψαν τόσο το ατύχημα όσο και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναμένεται να οδηγήσει τις έρευνες των αστυνομικών.

Μεγάλο Σάββατο, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στα Χανιά, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε παρκαρισμένο και ξηλώνει το καπάκι της ζάντας.

Ο κρότος ακούστηκε έντονα, όπως είναι ξεκάθαρο στο βίντεο ντοκουμέντο. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να μην αντιλήφθηκε ότι έχει χτυπήσει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε. Πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος. Ωστόσο στο σημείο υπήρχαν κι άλλες κάμερες και αναμένεται να γίνει καταγγελία στην τροχαία, ώστε να ξεκινήσουν έρευνες.

Σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία, κάποιος θα έβαζε το καπάκι κάπου στο αυτοκίνητο και θα άφηνε και ένα τηλέφωνο, μπας και χρειαστεί.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις