Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χανιά: Βουνά από σκουπίδια – Σκληρή στάση από τους εργαζόμενους και κόντρα με τον δήμαρχο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Χανίων θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Πέμπτης συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου…

που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με αίτημα να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για μη ανανέωση των συμβάσεων τους. Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας καλούν τους συναδέλφους τους από άλλες δημοτικές υπηρεσίες να τους συμπαρασταθούν, ενώ απευθύνουν και πρόσκληση προς τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων να κλείσουν αύριο Πέμπτη τα δημαρχεία.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου απέρριψαν κατά τη γενική τους συνέλευση το αίτημα του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα για αποκομιδή των απορριμμάτων από τον βόρειο τουριστικό άξονα του δήμου, ενώ η αποκομιδή των απορριμμάτων από νοσηλευτικά ιδρύματα και σχολεία πραγματοποιείται κανονικά. Με το σύστημα «πόρτα – πόρτα» πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων και από το παλιό λιμάνι της πόλης. Αντίθετη είναι η εικόνα σε άλλα σημεία της πόλης, όπου έχουν δημιουργηθεί μικροί «λόφοι» απορριμμάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε