Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Χαροπαλεύει πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Οργή για την κίνηση του οδηγού πριν τον εγκαταλείψει [pics]

Χανιά: Χαροπαλεύει πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Οργή για την κίνηση του οδηγού πριν τον εγκαταλείψει [pics]

Τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο σημειώθηκε το πρωί στη Λεωφόρο Σούδας, λίγο μετά τα φανάρια του Καλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεζός επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο και λιγο πριν φτάσει στην απέναντι πλευρά, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στο ρεύμα από Χανιά προς Σούδα, τον χτύπησε…

Τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο σημειώθηκε το πρωί στη Λεωφόρο Σούδας, λίγο μετά τα φανάρια του Καλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεζός επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο και λιγο πριν φτάσει στην απέναντι πλευρά, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στο ρεύμα από Χανιά προς Σούδα, τον χτύπησε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ενώ ο οδηγός μετά το χτύπημα σταμάτησε ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, κοίταξε τον καθρέφτη, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο.

Μια γυναίκα στην περιοχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα, κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ λίγο μετά, διασώστες του ΕΚΑΒ συνέχισαν τις προσπάθειες διάσωσης του ηλικιωμένου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου στα Χανιά

Η τροχαία Χανίων αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό, μέσα από μαρτυρίες περαστικών αλλά ενδεχομένως και από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.

Ο ηλικιωμένος εισήχθη στο Νοσοκομείο Χανίων και η κατάστασή της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις